Некој да ми каже кај може да купам од оние играчките angry birds во Штип? Малечко ми треба, колку дланка да е.. или пак, некои продавници за такви слични играчки?
Знае ли некој кај има банкомат на комерцијална банка во Ново Лисиче? Некаде во близина на Ramstore или Don Market? Штотуку се доселив овде, а банкомат никаде неможам да најдам...
Ми пишува горе со црвени бројки дека имам нови пораки но не можам да ги прочитам. Како се решава овој проблем?
Им пишува на сајтот оти банкомати во Ново Лисиче имаат кај Филм Кафе и T-Home на бул. Србија и кај ТЦ Лисиче на бул. 12-та Македонска Бригада. http://www.kb.com.mk/Default.aspx?sel=1 ... c=12&par=0
Така им пишува, но кај Т-Home немаат барав таму. А за другите ти благодарам ќе се потрудам да ги најдам.
Затоа што предвреме ги распродаваат по фирми, а и да има коштаат мнооооогууууу, од 1000 до 3000 денари, јес да е 4 саати непрекинато смеење ама многу е
Како се активира веќе постоечка картичка ама на вип операторот,нели кај ти мобајл е со уплатување на 600 денари,а како е на вип,итно е ве молам?
Може, не којзнае колку ама може. Да знаеш дека со секое проширување се намалува квалитетот на златото, биди после внимателна. Мислам дека во зависност од дебелината можеш да го зголемиш за еден број до два најмногу
Заборавив да се одјавам од фемина на еден друг компјутер. После тоа го исклучив компјутерот. Ќе останам ли сеуште уклучена кога ќе се уклучи компјутерот повторно?