24 часа Аптека дали има порачувано некој? Ми касни пратката, се мислам дали воопшто функционира страната или има шанси да стигне.
Мислам следниот. Иако некои веќе имаат попуст (продавниците за бела техника). Далеку подобри попусти има во јануари отколку сега.
Јас имам нарачано два пати. Доста се спори, првиот пат беше со молби на телефон, а вториот пат им пишав меил дека доцнат и дека нема да ја примам пратката и не ми ни стигна. Дали ја повлекоа или воопшто не беше испратена, не знам.
Како ИНСТАГРАМ профилот може да го сменам од лично во професионална платформа? Со тоа што секоја порака лајкови, коментари, споделувања и било што вратам на НУЛА. Дали уствари е можно такво нешто?
Кај да пријавам матичен доктор кој на своја рака ме префрлил пак кај него,иако јас си имав одбрано друг матичен доктор. Поднесов изјава во фзо кај Мајка тереза ама абер нема да ме вратат кај сегашната матична а мора да ми продолжи боловање и термини за по доктори се ми е од кај нејзе.
Да пробаш во Министерство да пријавиш, ама не верувам дека и од таму ќе имаш одговор. Оди кај сегашната матична и пријави се пак како нејзин пациент. После тоа ќе бидеш одјавен од кај тој претходниот матичен.
Неможе матичната да ме врати сум имал две одјави во една година. Има нов закон. Не и дава системот,т.с мене не ме дава кај нејзе во компјутер. Него овој како смеел без мое одобрение пак да ме врати. И најоштетениот сум јас .
Не ми е јасно како може на своја рака да примаат пациенти. На мене ми се случи слична работа во 2009г. Од кај тогашната матична ме префрлиле кај друга докторка, а јас појма немав која е таа другата.
Овој ми беше порано но кога ми требаше преглед упати и сл ми кажаа дека не е тука и дека изгледа бил суспендиран нешто. И нормално си одбрав друг матичен. Кога се вратил сам ме повлекол без мое одобрение.
Може На 29ти, нареден Можеш да го смениш во settings кај account type со тоа што ќе ти биде отворен и ќе имаш увид во статистики и сл. А за враќање од нула, само сама рачно да избришеш сѐ.
Што помага да останеш буден, а да не ти ствара тахикардии? Оти кафе ми прави вознемиреност и на цревата ми смета, па ако знаете некоја алтернатива
Каде да најдам убави машки тренерки на попуст, пристојна цена 3000 максимум 4илјади денари? Немам поим какви се цените моментално, веројатно се многу поскапи ама можеби има некаде на попуст? Патем не мора да се брендирани, може локална продавница и сл ама да се убав материјал, модел итн.