Како можам слика или документ од А4 да го намалам на А5? Сите апликации шо ги симнав, се наплаќаат. Прашувам за од мобилен. Постои таква опција?
Здраво, денес ми стигна пратка, нешто што порачував. Но пратката ми стигна отворена, односно хартиеното кесе на средина како закинато, доволно големо да можеш да ѕирнеш. Проверив внатре нема ништо што недостасува. Сакам да се побунам но очекувам и други пратки деновиве па не сакам ко од инает да ми ги испорасипат. Претходно нарачка ми одолговлекуваа 2 недели и на крај кога се побунив не се усогласивме и им реков да ја вратат.
Kako se dvizat avtobusite na relacija Kumanovo-Skopje po nedelite? Mozebi ke moram skoro da odam vo Kumanovo so avtobus no denot na vrakjanje ke mi bide nedela
Кажете некое апче/лек за несоница ,цела недела сум по 3 дена спиење ,слабо јадам ..тие два дена скоро по 1 час или воопшто не сум спиела ,не можам да заспијам...ќе пропаднам скроз вака готова сум. Има ли нешто за да можам да заспијам барем.
Ашваганда, чај од камилица, чај од маточина, чај валеријана. Се треба редовно да се пие, се е за опуштање. Исто б витамини. Ашваганда капсули пиј ги континуирано 2,3 месеци многу помага кога сме со стресови. Јас имам искуство со тие на Now.
Мелатонин ги фалат, ама тоа со консултација со доктор, во зависност и колку си години. Бробај б6 со магнезиум и б12 витамини. Ако ти треба нешто појако има Персен и некои други на природна база.
Жал ми е многу Тогаш разговор со психолог многу ќе ти помогне. И обавезно земај си витамини, нешто природно за опуштање, знам дека е тешко ама мораш да се чуваш
Малку ќе сум пак досадна ама колку долго може да се живее со рак на матка .. Пр.за 78 годишна жена ..не е падната уште ..работи по нешто по дома ,јаде си и итн. Колку би издржала ако има некој нешто слично искуство нека пише.