Овие скроз секаде ги имаше, не знам дали уште постојат? Мислам дека да. Само, не знам дали и колку се убави. Знам дека и во КАМ ги има германски.
Овие скроз секаде ги имаше, не знам дали уште постојат? Мислам дека да. Само, не знам дали и колку се убави. Знам дека и во КАМ ги има германски.
Здраво девојки, за поклон добив ваучер во вредност од 3000ден на Fashion & Friends, но таму јас лично не купувам и би сакала со пари да си купам тоа што сакам , дали би сакала некоја што купува од таму да го купи ваучерот?
Прозориве,ми се сменети пред околу два месеца,сеуште не ми се опшиени околу,туку се со пурпена пена осеќам дека дува.Е сега ми е мисла дали дува од прозорците или пак од тоа дека не се опшиени дали сте имале сличен проблем ?
Дали на фасадата на куќата или во внатрешниот дел од куќата/собите има некој наместено 3Д панели? Ако да, ве молам контактирајте ме во порака
Ja kupuvam. Ama iskreno isto mi e Zs ne probas. Sea imas 25% popust Ne e samo Guess ili brend. Mango ti e tamu, Parfois, Women Secret Ke najdes neso sigurno probaj si ja sansata
Што да се купи за поклон за 6 годишно девојче и едно годишно машко? Оддамна не сум била во контакт со мали деца па ми треба сугестии.
Касички за пари имаш интересни во Тримакс (обично собираат ситни на 6 г. или земај искомбинирај со пластелин и чоколадо, нема утка); види ако има попуст на облека во Тила за машкото (некогаш знаат да намалат ептен).
Дали знае некој од каде во Македонија може да се нарача се што е потребно за изработка на свеќи? Да потенцирам, мала количина восок и сл.- за хоби, не за продажба.