Здраво Сакам да купан онлајн картичка happy card од нептун. Освен попустите на цените дали ќе можам да плаќам со неа на рати? И дали секој месец ми се наплаќа членство или еднаш годишно се купува?
Јас мислам дека само еднаш се плаќа, кога се отвара акаунтот. Имам картичка многу години, само еднаш имам платено, не плаќам секоја година, Ако има некој од Нептун тука да каже повеќе, се наплаќа секоја година?!
Не можеш со неа да купуваш на рати туку само да користиш попусти и бериш поени, а плаќаш само еднаш за неа.
Корисник сум на тмобиле, како да дознаам дали корисник на вип(а1 по ново) ми го блокирал бројот? Пробав ѕвонев на друг корисник на тмобиле пишуваше call forwarded експериментирав нешто со блиска личност, а за некој што е на друга мрежа дали треба истото да го пишува или нешто друго? #itno
Мтв. Не треба ни закажување, ни ништо. Одиш, прашуваш кај се чека ред и од одма ти го даваат. Мислам дека 150 денари беше. Носи си картичка, оти ќе те угњават со уплатници. Јас крај на август го вадев
Можеби е глупаво прашањево, но дали треба да ја почастам комисијата за полагање на стручен испит за добивање лиценца за работа?
Ххахахха предходно баш пишав за частење на комисија на возачка. Не знам за кој испит прашуваш ама за доктор лиценца платив 36.000 лани. Поголемо частење амин (патем платата не ми беше толку у тој момент) буквално за мене лично немав не па да делам поклони
Ако веќе навистина толку инсистираш, еве, можеш да им дадеш по некои бомбонче, има у Стокомак евтина варијанта од рафаело у кутија не знам како се вика. Толку.