Да не купил некој салонки на попуст од Caliope да ми каже какви се за носење, многу високи ми се видоа, а мерак ми е да ги купам, па некоја да ме утеши?
Девојки дали може со заостанати испити или година да се слика за апсолвентска? Си има ли посебни услови и ограничувања? ако некој знае нека пише итно е.
Кога се најавувам на фб. Каде што е е-маилот сум го напишала и пасвордот и така ми е зачуван емаилов сосе пасворд , е сега ни ДИЛИТ, ни Свети ДИЛИТ не помага. Некоја да не знае како се брише емаилот од тоа ?
Не ми е итно, но немам нешто идеи. Некои теми за презентација (проект) со многу слајдови? Едноставна да е. Не е во соодветна тема, знам. Ќе ме извините. Едит: Имаше Elennnaa напишано еве:
Кога ќе отворам нешто на интеренет,веднаш на страницата насекаде ми се појавуваат некои како реклами.Многу ме нервираат,знаете како да ги исклучам да не се појавуваат веќе? Еве и на форумов ги има.
Дали може да ми кажете отприлика каде се наоѓа УПРАВА ЗА ЈАВНИ ПРИХОДИ - Генерална Дирекција Комплекс банки бб, Скопје ?
Или не мора да го форматираш, најди што го причинува и избриши го. Штом ти се појавува во склоп на страната - тогаш е некој банер, во control panel -> uninstall a program ќе го најдеш банерот и ќе го деинсталираш. Ако ти се отвара како посебна страна - тогаш е адвер, можеш со програмче да го избришеш, или прогуглај, ќе најдеш на гугл, има за секој адвер како да се ослободиш од него.
Дали некој знае за онаа програмата Team Viewer што е да работиш на некој друг компјутер преку твојот?? ако сака некој да ми објасни подетално околу неа,како се користи .. фала