@Anika55 Nana's имаат 66% ф'стак крем за 500ки за 200г и 100% без додатоци за 800ки за 200г. Денојве ќе праеле си нарачав.
Да, им пишав директно и ми кажаа, од задутре ќе имало 100%, после 15ти 66%. Брзо во секој случај е-хе.
Здраво. Дали некој се разбира од инстаграм? Не сака да ме најави, не можам да разберам што е проблемот. Благодарам однапред.
Нели имаше некоја страна каде можам да пријавам проблем од страна на некој вработен во државна служба? За незадоволства, поплаки и проблеми Или се лажам, да не не постои такво нешто
Vidi vo elektrometal, karpos 3 do city mall.. ovaa prodavnica bese vo k.voda i pamtam sum gleal takvi raboti, samo ne sum siguren za vozac pocetnik lepenka dal imase.. imaat brojki za na nadvoresni vrati, lepenki za.kamioni [znak 80], taka da vredi da se proba da vidis.
150 за Star flyer, за рингишпилот со розевите чадори исто и 130 мислам за змејот. Бевме неколку пати со ќерка ми, се е пробано освен XXX treme, страв ми е од тоа, некој ако се возел нека пише искуство)) Вовчето го немаме пробано, а инаку ако се купува од панаѓурот, играчките се скапи, и она со пукање со пушка да добиеш играчка е отров. Греано вино 150, топло чоколадо исто, средно лижавче 50. Многу е интересно, инаку. И така...
И ние бевме неколку пати, колите за возење се 100 ден., вовчето за деца 100 ден., тркалото за деца 100 ден., и балерината за деца е 100 ден. Очигледно за поголеми е поскапо, тие не сме ги пробале. Kрофни имаш од 100, 120, 150 и 200 ден. Лижавчињата по 100 ден. ги плативме.