Да ти платат оштета. На мм му оштетија сако, па кога списка го пратија да си одбере ново. Бициами беше, од таму си зема ново.
Ме блокираа на вибер, не било од кај нив така, уште луда ме прават, чисто да не се зезне некој друг Hemboj хемиско срам да Ви е!!! Не сакам, да се замарам, ако почнам ќе има на врата на дуќанот да им залепам слики од капутот пред и потоа дебили
Дали некој патува во вторник од Белград за Ск? Ми треба превоз од аеродром или од било как од Белград. И некој да не има број од овие комбиња што возат, имало исто и од Белград ?
Не знам што е проблемов со овие хемиски, човек да се плаши да однесе нешто, зашто се такви не ми е јасно, јас исто добив залепени мастики од хембој чаир, сега гледам го имаат затворено, кај имаат на друго место отворено не знам, за во веро имам читано дека на некој па му барале доказ дали била негова јакната хаха, овие хемиски треба се да се испозатворат до еден!
Не е ништо паганско. Елката го симболизира телото на Исус, а ѕвездата на врвот ја симболизира Витлеемската Ѕвезда која се појавила вечерта кога се родил Исус.
Не знам, некоја црква, фракција да кажам, шо постои у државава бранела такви работи. Ме интересира која. Читав нешо протестантската, ама ене цела Британија свети.
Дали може да ми предложите страни кои изработуваат сетови со вино или нешто слично за secret santa ми треба. Или пак предлог каде да најдам такви дрвени кутии или пак картонски ама поголеми за да го собере виното. Во цвеќари барав но тие дрвените само купија е 600 ден, поскапи од виното се. Така да ако имате некој предлог би ви била благодарна.
Имаш редовна линија бг-ск. Фудекс е компанијата, сум се возела повеќе пати. Српска е. Има претставништво на автобуската, прашај види
Не се само тие, има повеќе превозници ама не ми одговараат термините, треба 3 саати да чекам и 8 саати е патот со автобус бидејќи застанува на повеќе места.
М1 М2 образец морам од аврм да го извадам или се важи и да си го симнам онлајн кај мене на профил од страницата на аврм?