Katastrofa se be DD. Ja ne znam use koj zima od niv. I Carpisa neso oslabele. Ja u april zemav novcanik, se rasklati odma zakopcuvanjeto.
кај ги има овие чоколади, најубави ми се а само у рамсторот у капитол ги имам видено и тоа ги има од време на време не секогаш.
Не знам дали си од ск, во ситимол има базар сигурно ќе најдеш. Во литература книжарата има интересни. Во култура книжарата исто…
Сакам да одам со 1 годишно дете во Дозниленд, Париз. Бил некој, искуства? Или да почекам годонка, две да порасне па да искуси поубаво?
Мало е за Дизниленд, не дека сум била, ама по она што го гледам и слушам за таму, мало е. Не знам какво е по карактер детето, ама генерално толку мали деца не би требало да се носат таму. Јас лично би почекала минимум пет години да наполни.
Пред две недели брв, мислам дека беше втора тогаш...ама за сигурно нека ти каже некој денес/вчера што отишол или што ќе оди таму.
Странска фирма ми бара IBAN и SWIFT код за пуштање плата. Пошто појма неам со овие работи како се вадат овие кодови? Дали треба да имам девизна сметка или можи на истата што ја имам да легнуваат парите(во денари). Фала
Мало е за таму. Сум била и е еден од поубавите денови во мојов живот. Нема на што да го возиш, и буквално ништо нема да памти. Однеси го кога ќе го памти се тоа, да му остане врежано за срце. Мене ми е незаборавно искуство.
Ќе одиш во твојата банка и они ќе ти ги дадат броевите. Ако ти праќаат пари во девиза, ќе треба да отвориш девизна сметка. Зависи колкава сума и под која шифра ти ги праќаат, можеби и ќе треба да чекаш некој период пред да можеш да располагаш со парите.
Има ли некој проблем со НЛБ Клик апликацијата? Пола саат не отвара, а нема известување за проблем на официјалната страна