Да, треба да имаш девизна и ти ги даваат од банка кодовите. Кога вадев јас девизната ми дадоја лист со кодовите на нив.
Ова ми излезе пред некој ден, дали го има уште не сум видела. Мислам и во кит-го како да видов слично кај касите
Го има и во Кам на каса. Јас од Рамстор го земав пред неколку дена, иста цена беше со попуст. Го има мислам дека и во другите маркети. Мене не ме фасцинираше. Тоа фстакот и кадаифот не ги ни осетив. Можеби другите Дубаи чоколади се подобри, ама ова на оваа фирма е катастрофа.
Немаш опција за приватна порака. Спојлер +38978298504 Darko Vila Cicak Berovo А имаш доста избор и на kajak.mk, можда си проверила.
Според медиумиве ќе започне од петок 22 часот. А јас колку што знам е дека цел ден во Сабота ќе нема вода
Претпоставувам дека за водата прашуваш дали ќе има прекин и до кога. Мене ми кажаа дека до 25-ти ќе нема вода.
Денес земав едно мало вакво од Веро. 85 денари е таму, поевтино од КАМ После сите зборувања по интернетот, скроз сум разочаран. Ништо посебно. Океј, има некој фин шмек, ама да биде толку скапо? Ха!
Има и бетер. По локални маркети од други фирми имам среќавано и по 400, 500 па дури и 600 ден. Дубаи чоколадо.
И мене не ми е ништо посебно чоколадово, онака. Преблаго ми доаѓа, ама фино е да се проба да се знае го бива или не.
Каков 25ти бе што лупате глупости… тоа се пет дена бе вода зарем мислите дека тоа така оди? Вода ќе нема од петок навечер кога ќе се затвори цефководот. Дефектот ќе се санира како и обично и се очекува водата да се пушти сабота вечер.
Бил ли некој во Трикала сега во новогодишното село? Вреди ли да се посети за возрасни или повеќе е за деца?
Сестра ми беше лани, нив прееемногу им се допадна. Беше со дечиња 7 годишно и 2 годишно и рече дека е совршено за дечиња. Само они беа неколку саати единствена замерка кај неа беше што треба барем една вечер да се преспие за да се доживее навечер со украсеното и атмосферата.