За лек ти треба најмалку 3 години да е. Побарај по групите на фб, во групите за цвеќиња, ќе ти дадат. Често бараат, се јавуваат луѓе што доброволно даваат. Најверојатно за лекот со вино и цикорија ти е.
Daa za lek mi treba, znam nie veke 20 godini go praime lekot t.e. baba go pravi ama nemozevme da najdeme vo nasiot grad pa gi kontaktirav od parkovi i zelenilo imaat tamu ke zememe od tamu.. Fala sepak za odgovorot
Mi treba pomos!! Vecer sum na 18ti rodenden i iskreno ne znam sto da zemam. Porano na onie 18ti na koi sum bila lani bev samo na bliski so familijata pa taka roditelite go resavaa toj problem, no sega sum na edna soklasnicka i totalno ne znam sto ga i zemam. Ne sme najbliski. Se dogovarame so edna drugarka da i zememe nesto. Dali moze da mi dadete nekoi idei?
Верски празник е и не се префрла во понеделник. Не знам зошто давате неточни информации. Одговарам само ако сум сигурна во нешто.
Верски празник е и се префрла во понеделник. 100% точни информации давам. Провери си во календар ако не веруваш.
Здраво другари и среќни празници. Имам молба хумани луѓе сакам кој веќе има колективно осигурување преку сава осигурување да ме додаде и мене, нормално дека ќе си плаќам.