@Stark gorenje не е повеќе тоа што беше, мои роднини се зафркнаја со gorenje, ги потценуваја beko али еве го имам фрижидерот едно 10 години си лади добро, не фаќа мраз, задоволна сум, но можи е и како што ќе се погоди
Да препорачате серија слична како sex and the city само што ја изгледав па немам што да гледама баш ме релаксираше, на Netflix да ја има нормално
And just like that... Продолжението на Сексот и градот ако не ти е гледана. Не знам дали ја има на Нетфликс Bridgerton Emily in Paris Baker and the beauty
Знам дека имаат во аптеки ама конкретен предлог ми треба оти ич не трпам неудобна обувка и затоа не би земала од било каде и било какви.
Не е мајтап, баш прочитав...пред некој саат и јас. HMPV Virus: China battles new viral outbreak years after Covid-19
Аман веќе, не мора После 5 години од корона, тие нов вирус измислуваат Овие кинезиве навистина не се нормални
Недела, а само знам дека БитоЉ, Демир Хисар, има и други - Кичево можеби, пали 1 недела покасно, за стара нова година, мислам.