Kruzi nagradna igra tinex podarocna karticka od 10 000 den za site so imame 36 god. Koga ke vnesuvas podatoci, nigde ne pisuva da vneses god za sigurno da potvrdat deka imas tolku, ama I ti bara da platis 123 den preku karticka. Izmama ili...
Tinex веќе има објавено дека станува збор за измама. https://www.facebook.com/TINEXmk/posts/почитуваниве-известуваме-дека-на-социјалните-мрежи-се-појави-објава-со-неточна-и/1001990661973250/ Спојлер
Битола и Демир Хисар палат оган и за Бадник и за Василица, ама паричката се бара на Василица за разлика од цела Мк
Секогаш е на 23 декември (Јулијанскиот календар), а на 5 (Грегоријански календар) ќе е до 2100 година, на 6 до 2200 година, на 7 до 2300 година…
Ме интересира дали можам да работам втора работа додека сум на породилно?Или има можност да го изгубам породилното? Клиентот ми спомна за некаков договор на дело, со пари на рака, затоа што не било легално да се работи за време на породилно.
Дали знаете дали можеш да бидеш пријавен на две работни места ?Едно на полно работно време а др на пола работно време.
Можеш да бидеш пријавен на две места, но на двете по пола работно време. Цело работно време ако си вработен, нема можност за второ вработување.
Мислам дека 2рата работа не смее да надмине 8 часа неделно. Со тоа максимум имаш 48 часа неделно. Се друго треба да иде хонорарно.
Каде наогате интересни кесиња за Коледе? На тему имаше ама јас додека да направам порачката се потрошија. Секоја година гледам интересни по интернет што имаат спакувано, ама досега ниедна страна ми нема излезено. Знам имаше една страна и внатре полнети ама јас сакам само ќесенца.