Некој што има нарачувано играчки од Storybox, отприлика за колку време стигнуваат нарачките? Нарачав минатата среда, и уште ја нема.
Дали некој има искуство со менување тонер на принтер, и ако да каде? Го купив пред неколку месеци од Нептун принтеров ама веќе вика дека нема тонер, светка, па сакам да го наполнам но не знам каде.
Kolku poveke printash, taka i se troshi. Prashaj vo Neptun dali gi polnat praznite toneri, ili znaat nekoj shto gi polni, ako se polnat...ama mislam deka se polnat.
Полнењето може да ти е максимум некои 150-200 ден.поевтино, не би ти менувало нешто многу во цена. Додуша и не сум сигурна дали веќе се нафаќа некој за полнење.
Да одговорам на сите, најдов фирма што полнат тонери, ланком принт се викаат, и ги исконтактирав да им го дадам тонеров за да го наполнат. Ми кажаа дека редовно полнат тонери, и читав по форуми дека се луѓево задоволни.
Јас имам слично, магнетот е јак многу, тоа е ок, ама со чистењето не сум баш задоволен, површината која ја чисти е премала и мораш 15 пати да минеш, па се прават линии, и не успеав ќошињата никако да ги исчистам.
Важи само за државен празник и празник на Република С. Македонија. https://akademik.mk/koi-se-praznitsite-koi-dokolku-padnat-vo-nedela-naredniot-den-e-neraboten/