Не најдов ваква тема... Дали личност со дијагноза деменција со халуцинации може да биде агресивна? Сабајле сум сама со баба ми, одделно живееме ама блиску сме, оваа и е дијагнозата и искрено се повеќе ми е страв да останувам со неа, многу зборува неповрзано, па се мислам дали има шанса некогаш да стане агресивна? Страв ми е понекогаш
Здраво Јас работам во компанија за животно осигурување Доколку некој е заинтересиран може слободно да ме исконтактира. Или пишете ми број ќе ви се јавам јас, имајте убав ден Поздрав.
Каде можам да најдам убави квалитетни бањарки? Во стружанка знам дека има ама не знам како се со квалитет и цена, ако некој купувал скоро да сподели мислење ако може
Здраво...Дали имате број од центар за физиотерапија и рехабилитација Козле, некој што скоро бил таму..од амбуланта или доктор,сестра? Затоа што на броевите што се од Златна книга, никој не се јавува
Еднобојни има во стружанка, 1200 се, плава, розе, крем, само многу големи броеви им се, јас носам Л, земав S, инаку има во extreme intimo многу убави и дупло им се поскапи мислам, мене повеќе ми се свиѓаат од таму ама следна прилика, веќе купив, пиши ми лп ако сакаш ќе ти пратам слика од мојата, 100% памук е
Агресивна во стилот да те нападне-не. А, ако се исплаши поради халуцинациите, може да делува дезориентирано, исплашено... Но, тоа не е агресија. Не се плаши.
Во https://eastgatemall.mk/en/brand/ozdilek/ ја многу убава бањарка си купив 2.500 ден. Вака ми делува квалитетна и убав материјал и моделот посебно многу ми се свиѓа бела со бели цветови е мојата
Пиши само jysk бањарки одма ќе ти излезат. Има едни што се поевтинки ама тие не се памук, полиестер се