Женски дали на некоја од вас денес и ѕвонел чуден број, ви збори на албански јазик, глас како робот? Мене ми вртеа пред еден саат, на другар исто.
Да, до сега три пати. Освен што нарачката не ја доставуваат брзо за два дена, друго е се' во ред, задоволна сум
Moze da stane agresivna zasto ima halucinacii. Pri prvi simptomi na agresivnost bidete so lekar da I koregiraat I smenat terapija.
Стружанка не, од лично искуство пред некој месец. Никакви, ко излитени, конци на сите страни после два месеци, особено после перење. Па и боја пуштаат (црвена бањарка зедов), среќа само неа ја пуштив, ја видов бојата во машината дека е црвена и секогаш само неа ја перам да не ми обои нешто.
Памучен фротир. За возрасни околу 40-50€ е една бањарка, ама стално имаат попусти (секој месец на различни производи, еве месецов на детски бањарки).
Постојано ми ѕвонат од еден број за некаква анкета демек од банка се. Отворив на страната на банка не е тој број. Се јавив првиот пат прашуваат глупи прашања. Ме бараат на секои 2 минути веќе 5 дена Измама е или има некаква поврзаност?
И мене од вчера ми вртеше еден број, макар што јас не кревам оти ми ги идентификува мобилниот како потенцијален спам.
Кога планирам да дипломирам, дали би ја избрала повторно истата банка.. Не ги ни дослушав им исклучив
Пијам од овие антибиотици а во меѓувреме дали може да се напијам Парафен (кои ги пиев за болките во кичма).