Пред неколку години кога купував добри ми се покажаа на Балеа од ДМ со јаглен, или на Нивеа од аптека.
Не се замарај со нив. Ако ти се јават пак, направи ги лом, за да не им текне повеќе да се јавуваат така по луѓе.
Имам едно можеби малку глупаво прашање Дали кредитна картичка се користи на ист начин како дебитна? Никогаш не сум користела, па не знам И дали мора сопственикот лично да плаќа со неа, или може и друг?
Има една играчка мече што чита приказни на македонски јазик, малку е скапо, но е преубав поклон за дете
Дебитната картичка ти е поврзана со трансакциската сметка, односно со потписниот картон го користиш на шалтер у банка а дебитната за по продавници/банкомати, со тие средства само располагаш што ги имаш на трансакциската. Кредитната е посебна картичка со дозволен лимит на трошење што ти го одобрува банката во однос на нивото на платата. Инаку и со 2те картички може да плаќа било кој се додека го знае пинот
Едно капаче од сируп колку мл е? Немам дозерка да мерам да и дадам на малата 39 тт ми качи,не ми ставиле немам како да мерам?
Каде може да проверам чив е автомобилот? го знам бројот на регистарска таблица Има ли шанси да се дознае некако ?
Дали е можно само еден дел од фрижидерот да ми се расипе, само тоа за замрзнување, а тоа за обично ладење не?
Врска нема тоа не си мами умот, нема да ги се реши проблемот. Длабинско чистење на лице, види консултирај се со стручњак што треба да користиш според твојот тип на кожа. Посета на козметичар барем еднаш месечно за чистење, па ќе имаш после тоа резултати. Од искуство зборам. Некој у оолиција да ти провери, инаку ти сама немаш како
Ве молам ако некој е запознаен со ваква проблематика да ми помогне Што се случува кога едниот брачен другар има станбен и потрошувачки кредит, а има активирано животно осигурување, почине? Дали кредитите ги наследува другиот брачен другар?
Кредитот го наследува брачниот другар. Во случајов со животното осигурување, најдобро е да видите што конкретно пишува во него. Може да стои клаузула, после смрт да го исплати осигурувањето целиот преостанат кредит. Ако е кредитно осигурувањето, тоа го исплаќа со сигурност кредитот после смртта.
1. Џабе ќе ја пушташ машината без капсули. Тие се детергентот. 2. Ако живееш во Скопје (или друго место со тврда вода), немој да переш без таа специјална сол против бигор, ќе си ја оштетиш машината (ќе ти фати бигор) и нема да ти ги пере толку добро садовите.
Дали уште важи правилото за виз дека во рачен багаж може да се носи пакло цигари, и исто така дали е дозволена запалка?