Ај ако има некој искуство со агенции за недвижнини и слично нека ми пиши порака да се консултирам што да запазам и како.
јас барав стан со месеци, ненормални се агенцииве, мој совет ти е, сама да си бараш ако можеш без агенција најубаво, сите се кој од кој
Фала ти, малце поинаква помош ми треба, продавам голем имот и ми се понудија тие да ми најдат купец...
епа чим е за тоа може да ти е во прилог иначе 2 посто е провизија еден посто плаќа продавачот, еден купувачот вообичаено и ја продавам имот, ама пошо се ниви не се нешо многу заинтересирани агенцииве, а ја би го дала, поише се тепаат за станови, ако сакаш пиши ми во порака
Дали има право продавачка или како уште да се нарекуваат, (конкретно за т мобиле) да ме прашува каде работам, колкава плата зимам, дали имам дечко и пошто немам, сум немала ништо во животот и муабети на чешма како да бев на некое испрашување а всушност отидов да прашам нешто за бројот? Дали може некаде да се пријави несоодветно однесување од вработена во т мобиле?
Нема право. Уште во моментот си требала да побараш да те услужи друг/а вработен/на. Инаку секако дека може кај надредени (ако се замараат или сакаат да се позамараат, секако), само подобро е на лице место кога ќе изреагираш. А и се снима разговор.
https://www.instagram.com/event_decorations.ed?igsh=MTg5YmV4OHMwd28ycg== има надоле слики вакви на сталак скролни
За патничко осигурување од која осигурителна компанија сте задоволни? Ама стварно да се добри во однос на исплатени штети, од искуство. Се мислам меѓу Сава и Халк но ако имате и некој друг предлог пишете
Имаше порано во Џамбо. Обично сезонски ги вадат. Провери кај тетратките и училишниот прибор дали има. Не сум бил одамна во Џамбо.