Овие им се податоците за контакт, ако не можеш да ги добиеш на телефон пробај на мејл. Телефон: 077 487 253 E-пошта: contact@anima-mundi.org.mk | anima.mundi.sk.mk@gmail.com
Дали мислиш на онлајн плаќање? Ти си отвараш транскациска на која и овозможуваш онлајн плаќање. Или ако веќе имас трансакциска на таа бараш да ти овозможат онлајн плаќање. мислам дека за процесот треба 24ч. ама не сум сигурна.
Сакам да уплатам сума од 10500 на примач кој има сметка во НЛБ а јас сум во стопанска. Дали е иста провизијата секаде?
Не, секоја банка си има своја тарифа, плус и во рамки на иста банка има различни тарифи и зависи од износот и начинот на плаќање
Мислам дека од НЛБ и Комерцијална ако префрлаш на истата не ти зимаат ич провизија. Ја со мајка ми цело време се правиме прати препрати преку плати на пријател од Комерцијална.
Во иста банка е секогаш поефтино, а и за уплата на готовина некаде наплаќаат. Најсигурно ти е безготовински и со е-банкинг
Дечки дали знаете да не работи планетариумот во Скопје? Или дали на друго место во Скопје има нешто слично поврзано со таа тема? П.с да не е игротека.
Што поклон да купам за свекор ми и свекрва ми? Роденден им беше. Со бебе сум не можам многу да мрдам. За свекрва ми мислев ваучер од дм. Срамота е?
Последно што гледав (лани или прелани), еднаш неделно е отворен за посетители и тоа во петок. Како предавање е, седат луѓето во круг на обични столчиња и горе на плафонот има проекција на планетите и ѕвездите и сл. Јас сакав да одам, ама некако скапо ми се виде за тој тип настан (поинаку го замислив) и не отидов.