И јас дојдов за некое слично прашање, поточно некое трајно решение. Што за слики, што за ПДФ верзии и триста други чуда. Едно време паметам чував на усб (ова пред некои добри 12-13 години) и кога ми го фати вирус беше интересно. До ден денешен не го преболев.
Јас користам комбинација на cloud + екстерен диск. Во смисла важните работи ги кревам на двете места за ако едно место пропадни (пр. вирус), другото да ми е безбедно и тогаш да ги пренесам на трето место дур го средам првото. Помалку важните само на едно место ги чувам. Клaуд користам од дете и зато изборот ми е Dropbox. Поврзан ми е со ПЦ и се шо клавам автоматски се крева таму. Сигурна сум дека сега има поќе избор и треба да разгледам опциите. Фри е 2GB, бејзик планот е скоро $10/месец за 2TB. Екстерен диск го купваш еднаш, толку одамна ми е и тој шо не памтам колку беше. Од 1к нагоре се, ама тие со барем терабајт се бар над 3к. Најмногу видов со 8TB шо е 12к. @kelly.r @eliesaab
Како се пресметува цена за праќање на пакет со Карго Експрес? Спрема големината или тежината? И ако некој знае, колку е цена од прилика да се прати куфер тежок околу 30кг?
Абе викендов сум со план да одам, затоа ми е најмногу за безбедноста, и ако работи некој маркет да не затреба нешто, не за друго...најбитно ми е само да се помини мирно
Леле сите се жалат од сметката за струја… кај нас е за 1500 повеќе од што сме плаќале, кај другарка и стигна 16.000
Сега само што ја платив и пцуев. 4500 ден и тоа САМА ЖИВЕАМ !!! Не готвам, не спијам со греење, не сум дома по 10 саати и греење користам само 4 саати у ден . Мислам дека овој пат протестот треба да биде наменет за ЕВН пошто они е први на списокот што претераа со цени.
Треба да се фарбам по први пат и правев алергијски тест, малку од кремата ставив позади уво како што пишува во упаството за користење поминаа 24 часа и имам малку црвенило сега не знам дали е нормално такво црвенило и дали да се фарбам или сум алергична??
Јануарската ја нема уште, декември беше 7000. Богами и овие треба да се бојкотираат, пола сметка потрошеното пола пренос плаќаш.
Па како некои имаат некои не можда треба да аплицираш не знам како иде тоа за да имаш, јас кај што сум под кирија има на сметката субвенции државата што ги покрива и реално многу ниски трошоци за струја имам