Женички, дајте предлог за роденденски подарок за маж ми. Утре му е роденден, воедно и се враќа од Германија, а јас појма немам што би можела да му купам, а да го нема веќе
Зависи од буџет али идеален поклон е Sony Playstation 5 со FIFA најновата игра, и пакет пиво, јас мислам човекот ќе биде најсреќен, или 4 летни гуми Michelin за автомобил, или оригинален дрес од омилениот фудбалски/кошакарски тим/играч, ова е општо подарок за сите мажи ако сакате да ги израдувате, инаку часовник, парфем и слично, само ќе одглумат дека се израдувале, е сега ако има хоби пример гeјминг на комјутер тогаш да му купите најјак модел на графичка карта тоа ќе го израдува или ако сака риболов тогаш најнов модел на трска, значи претежно или купувате општ подарок за сите мажи или подарок според неговото хоби, е сега секој има различно хоби, некои мажи сакаат да читаат книги (0.001%) ќе му купите некој бестсрлер или некои сакаат да гледаат филми па ќе купите претплата на Netflix, само облека не им купувајте тоа ќе му вратите трауми од детство кога за роденден му носеле роднините блузи и тренерки... Тоа е тоа.
хахаха не е толку едноставно. Еве на пример, маж ми во живот не гледал спорт ниту го интересира, на риболов заспа - тотална утка. Никогаш не играл игри на компјутер ниту пак како дете, ниту го интересирале. Хоби му е музиката - дома имаме преку 10 инструменти - отпаѓа како идеја за поклон. Обожава да чита но секоја недела зима по некоја книга - Нема да му е нешто од изненадување. Поголем проблем за поклон нема хахах
Дали знаете каде да пуштам приговор до ЕВн за висока сметка. Пишав на генералниот мејл, но дали треба лично со со hard copy?
zdravo da prasam do kolku casot e bit pazar? i dali na plasticarska ili predlozete nekoe mesto kaj moze da najdam kufer mal mi treba i odprilika kako se dvizat cenite? 55*40*23 dimenzii mi treba fala viii
Можеш овој пат да уплатиш за викенд некаде. Место нешто што има материјално, овој пат нека биде спомени и сентиментално.
Сега се' е испомешано, порано таму вадев, последен пат кога прашав ме прашаа од која општина сум и ми рекоа да одам во Драчево (а јас живеам во друга населба). Најдобро прашај си.