Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Општи прашања

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 10 декември 2011.

1. Feniksgirl

Feniksgirl Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    4.852
    Допаѓања:
    8.267
    Одма враќаат.

2. Cherry blossom89

Cherry blossom89 Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2020
    Пораки:
    1.872
    Допаѓања:
    10.610
    Препорачајте ми добар општ матичен, реон Аеродром/Ново Лисиче..

3. KiT

KiT Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2012
    Пораки:
    1.362
    Допаѓања:
    7.611
    Женички, дајте предлог за роденденски подарок за маж ми. Утре му е роденден, воедно и се враќа од Германија, а јас појма немам што би можела да му купам, а да го нема веќе :?:

4. Forca

Forca Популарен член

Се зачлени на:
    21 февруари 2016
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    2.088
    Зависи од буџет али идеален поклон е Sony Playstation 5 со FIFA најновата игра, и пакет пиво, јас мислам човекот ќе биде најсреќен, или 4 летни гуми Michelin за автомобил, или оригинален дрес од омилениот фудбалски/кошакарски тим/играч, ова е општо подарок за сите мажи ако сакате да ги израдувате, инаку часовник, парфем и слично, само ќе одглумат дека се израдувале, е сега ако има хоби пример гeјминг на комјутер тогаш да му купите најјак модел на графичка карта тоа ќе го израдува или ако сака риболов тогаш најнов модел на трска, значи претежно или купувате општ подарок за сите мажи или подарок според неговото хоби, е сега секој има различно хоби, некои мажи сакаат да читаат книги (0.001%) ќе му купите некој бестсрлер или некои сакаат да гледаат филми па ќе купите претплата на Netflix, само облека не им купувајте тоа ќе му вратите трауми од детство кога за роденден му носеле роднините блузи и тренерки... Тоа е тоа. :)

На Milaaaaaaaaaa му/ѝ се допаѓа ова.