Имаат наводно 13 илјади следачи на фејсбук. Не знам што да речам. Првпат нарачувам, мајка ми ги сретна на фб и ми вика ај нарачај ми
Рецензии (reviews) има и на Гугл, а и во таа фб група. Читајте за било која продавница, ресторани, бурекџилница, сендвичара за да не се зезнете на ваков начин. Кој ти гарантира дека е безбедно? - Никој. Затоа сега и ќе те заебаваат нема да ти завршат услуга. Јас секогаш си гледам рецензии за било што и ретко потпаѓам на измами.
Дали може овој лепак да се користи на кабли? Поточно на полнач? Ми се цвикна, пробувам да го залепам. Го облепив со жолт изолир, сега ми треба нешто бела боја да го прекрие Смее ли да се користи за кабли? Или да си купам бел изолир да не експериментирам? Спојлер
Во план ми е, во брзо време. Ама нека тера дур може овој. ..... Отворив на интернет, вика тефлонска лента било. Ај ве молам, некој шо знае да ми каже. Дали тефлонска лента може да се користи врз изолир, за на кабел (полнач)?
Eve edna 71 000 clenovi https://m.facebook.com/groups/352007579448002/ Ima sekoj den prijavi za slicni izmami
Дали за асистент во сметководството и канцелариско работење е потребно високо образование,и што точно би работела.
Сакам да ја прашам @Anyshka дали на сликите на профилот( сум забележал дека ги менува често) е Џенифер Лопез?
Mnogu golem procent baraat.Podobro Sam da go prodades I vo dvata slucai ke si plakas advokat. Tie zemaat provizija samo za spojkata I za nisto drugo. Ti ne potpishuvas Kaj notar se dodeka ne ti legne cela Suma na smetka I nema sto da se nerviras.Pari na smetka pa posle se drugo. A preku oglasi ke si go oglasuvas imotot.