Да, знам дека се вадат на есен, ама ете до сега ниту баба ми ниту мајка ми ги ваделе па си имаше лалиња. Сигурно замрзнале штом ги нема. Ќе си купам да си насадам.
Па не сум сигурна дали ќе има фајде, боље јавн да го кажеш за да го одбегнат луѓе. Јас на пример два пати се отрув од манчис во аеродом и на сите ги кажав
Пријави во АХВ, јас се имав затруено од колач од Специјал на Рекорд, пратив слика од мувлосаниот колач и слика од фискалната сметка. Ми пратија на меил извештај дека е спроведена инспекција, не знам дали ги казнија, во секој случај не губиш ништо ако пријавиш. https://fva.gov.mk/mk/contact/prijavete_krivichno_delo
Ми треба некој човек што има познавање за да врати профил на социјална мрежа.. Имено, имаат влезено во профилот некако, и тргнати се бројот за контакт од таму, и мејлот, и не може да се логира, не може да смени пасворд, може и за пари, само да знае како да помогне да се врати профилот..
Од А1 ми стигна порака, проверив и во апликацијата. Имам нефактуриран износ за користење на интернет во Европа. За 3 MB, 1500 денари?? Дали е можно така легално да не пљачкаат, не сум користела интернет, бев во странство, да, ама вака да направат? Само го кликнав по грешка копчето за мобилен интернет, и го исклучив. Не ми се верува колку се блесави.. Може нешто да се напраи по тоа прашање? Некој со слично искуство?
Dali nekoj znae otprilikaaaa, kolku bi me chinelo da otvoram igroteka 30m2 da fati prostorot za igranje ? Ne mi treba tochna cena ama gore dole da znam