Нели имаше страна наместо да одиш во УЈП од каде можеше да се симне документ со вкупни лични примања за 2020 на пример? или грешам
Провери во банка , јави се на контакт центар дали е е активна , дали може да се активира. Ако може ставаш пари и трошиш на Тему .Дебита значи трошиш колку што имаш ставено на картицата. Ако неможе да се активира, одиш во било која банка и отвараш трансакциска сметка и дебитна картица- за тоа немора да си вработена. Ако си под 26 години во некој банките има некој поповолни пакети за млади.
Дали има некое карго што носи пратки од една во друга држава? Конкретно ми треба нешто од Србија, не сум во можност да одам и да земам сама и ми треба да ми се донесе.
Во фонд (здравствено), возачка (ако имаш), банка сите картички, на работа за промена на досие… тоа во моментов ми текнува.
Здраво Годинава почнав да плаќам т мобиле сметки, имам апликација инсталирано, меѓутоа ме интересира ако плаќам онлине, ќе имам ли доказ на лист вака како што даваат од салон дека сум платила да не биде утре, не сум платила, во јануари кога платив ми пишува на фактурата дека за наредно плаќање во салон се доплаќа +15 денари, а онлине не...каква потврда даваат онлине?
Праќаат известување на електронска пошта дека сметката е платена. Има број на сметка, датум и време, износ и број на трансакција.
Инаку во салон ако плаќаш на тие автоматите не се доплаќа 15ден., само ако плаќаш на шалтер. Исто е и со ВИП.
Нема потреба да си вработена, во било која банка одиш и отвараш сметка. Таму ќе ти дадат дебитна картичка. Доколку немаш примања сама ќе си ставиш пари и ќе може да нарачуваш не само од тему од било кај Може има некој приврмен баг или сл. Пробај од друг уред да се најавиш или од браусер. Доколку немаш, пробај да ја избришеш апп, избришеш кеш и да се логираш повторно
Од каде кај нас можам вакво за тенчење на коса можам да си нарачам? Знам дека го има во сет за шишање на Тему, ама од овде би сакала да најдам.
На изводот од картичката имаш податок на кого, кога и колку си платила, сите трансакции ги имаш на изводот.
Dali nekoj zemal stan od Ofiskom , i dali znae zosto ne dozvoluvaat da se vleze vo zgrada i da se vidi stanot , a vekje e sozidan? I koga vi dozvolile da si go vidite koga go napravile? Blagodaram ..
Не верувам дека во пошта е најефтина провизија, тие уплаќаат преку Халк банка. Мислам дека за провизија Стопанска е најефтина, но не знам дали мора да имаш сметка кај нив за да платиш.