Имам нејќе и нејќе. ми вели само невалидно корисничко или лозинка. и да ја сменам лозинката пак истото
И јас неможам да се најавам со лозинката од УЈП.Ја користам тековната лозинка , зошто УЈП најчесто бара да ги менуваш на 6 месеци , можеби тоа е проблем. Знам дека успеав да извадам електронски извод на родени , ама со постара лозинка од УЈП која среќа сум ја запишала некаде.
Зошто не работи страната и апп на ЕВН деновиве? Сакав да си проверам сметка и да платам, ама не ме вклучува никако. И кај вас е така?
Какво кафе е лате макијато, дали се прави со еспресо и млеко ( како обично макијато) само на друг начин, или е некое др кафе?
исто е како обичното макијато т.е. на италијански цело име на тоа ти што го викаш макијато е лате макијато
Ве молам за помош, јаа сега земав нов ајфон Како да ги зачувам разговорите на вибер од самсунг во ајфон да не се избришат? Исто така и од ајфон во самсунг?
До 40.000 ден ако ги рачунаш и неделите и празниците. Мислам дека се пријавени на 27/28 илјади а стигаат до 34/35 или некои месеци кај што има повеќе празници до 40. Ако работиш во Рамстор кај што не е во мол тогаш ќе си ја зимаш само основицата