@нина122 еве ме Јас не ја чував фискалната ама знаев кога си ги купив и во УЈП извадив копија ама чекав некои 3-4 дена работни ама џабе не сакаа да ми ги заменат и џабе отидоа 5500 ден моите беа два пати облечени само Не застанувај пријави ги во пазарна јас не успеав да отидам а на телефон не креваа со денови.. Ако се носени не значи дека треба за две недели да се одлепат. Јас ги купив од Спорт М Ист Гејт и од кога ги рекламирав продавачот ми рече овие патики и уште едни Најк друг модел имаат фабричка мана а тогаш од него ги купив не ми кажа така
Да, има основен суд, а веќе е неколку години со адреса во др град исто со основен суд. И сега мора да вади потврда од градот кај е роден?
Каде се водеш според лична карта, ако има основен суд од таму вадеш, ако нема основен суд таму, судското одделение под кој основен суд е, од тој основен суд вадеш.
Па да и тоа не ми е јасно, бил во судот кај што живее по л.карта се регуларно, му кажале мора во градот кај си роден. И во двата града има основен суд.
Јас кога вадев дека не сум осудуван и дека не се воде против мене било каква судска постапка, според личната карта каде што живеам ми кажаа дека кај мене во градот има само судско одделение, а тоа се ваде само од основен суд, и отидов во основниот суд под кое што е судското одделение и извадив.
Да, тоа океј, ама ова ми нема логика. Ако имаш постапка против тебе би требало сегде да се гледа тоа, а не сега човеков да оди од Ск до Прилеп за еден документ.
Да тоа се гледа, они според матичниот број гледат дали против тебе се воде судска постапка или дали си бил осудуван.
Поднесов барање денес за копија, ми рекоа во петок ќе биде готова, па ќе одам.. Тоа што патиките се одлепиле за две недели е нивен проблем, и треба да си ги заменат..
^За толку висока цена и да не сакат да вратат, катастрофа . Па и 500 ден да се ако за 2 недели се одлепат должни се да ги заменат со НОВИ, не да ни ги маскираат, за лепак и ние знаеме. Жива катастрофа е ова..
Да, јас кога вадев на таа пред мене од друг град и' кажаа во градот кај што е родена да извади. Исто и една познаничка од Прилеп е и беше таму вадеше.
Јас Интересно со 2 кришки најадена, а не од тој белиот пола леб и пак како гладна. Видов во составот протеин од наут и грашок интересна комбинација.
Пробај види дали ќе ти одговара во исхраната може и да не ти се допадне сепак сите имаме различен вкус. Мене ми одговара си правам со 2 кришки сендвич за на работа и ме заситува. Кога ќе го пробаш пиши дали те бендиса
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.echo.infotraffic&hl=en имаат и апликација и за ајфон и андроид
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.echo.infotraffic&hl=en имаат и апликација и за ајфон и андроид