Ако имаш Блу Тут на моилниот најдобро е да си земеш безжично УЗБ, затоа што ќе можеш да го користиш и со друг мобилен, ако земеш УЗБ кабел, ќе го користиш за тој телефон и ќе треба да го фрлиш ако го смениш телефонот, а иста цена се. А, да не зорувам дека кабелот може да се скине..... Значи појди во било која мобиларница и купи си безжично УСБ 300 ден е и ќе ти користи цел живот.
безжичното usb не може да се користи за телефони. ако имаш полнач од оние со кабел кој може да се откачи уиствери тоа е тој usb кабел. само наместо во штек ќе го поврзеш со компјутерот. такви се полначиите на андроидите, па и по некој самсунг има таков http://www.amazon.com/Motorola-Wall-Cha ... B005LFXBJG ете ваков.
Ма немој, има безжични УСБ-БЛУ ТУТ за пренос на податоци по безжичен пат. Значи не ова УСБ што го знаете вие, што се чуваат податоци не него туку ова е друго и изгледа вака
Дали во Штип има некоја фирма која продава сончеви колектори кој енергијата ја претвараат во електрична? И како се вика фирмата ако веќе постои?
wow wow...добро женска, но јас не суим видела вакви во тимобајл.. не си ги дигај акциите одма. смири се.
1 партија боулинг (10 круга x 2 фрлања) е 180 денари. После 18 часот е 210 денари. А за викенд некако сменети се термините.
Аман, што се случува со официјалната страна на Bershka? Ми отвара на шпански, цените во €... Кога сум отварала претходно, на google пишував bershka mk и ја отвараше страната на англиски со цените во денари, а сега не сака...
Јас куглав во петокот баш и ни земаа 180 денари во 10 саат навечер. Мислам дека е стандард 180 денари а 20 топки, т.е за 10 серии. Ама нека не ве лажат како мене дека саат време ќе играте, ако сте двајца посебно 30 минути максимум.
ПОКЛОН ЗА АПСОЛВЕНТСКА ЗА ДРУГАРКА/ДРУГАР И ДЕВОЈКА/ДЕЧКО Наскоро ќе ми биде потребен поклон за апсолвентска за една другарка и еден другар а немам никаква идеја... Дајте ваши мислења и идеи
ПОКЛОН ЗА АПСОЛВЕНТСКА ЗА ДРУГАРКА/ДРУГАР И ДЕВОЈКА/ДЕЧКО За апсолвентска јас колку што знам подарок не се носи. Тоа за дипломска Ама ако сте блиски можеш нешто ситно да им купиш, цвеќе, вино...
Како не се носи,секако дека се носи не може со празни раце да одиш. Не мора нешто скапо,купи нешто што им треба и што ќе си го користат. Можеш новчаник,каиш или пак парфем за машкото на пример, а за девојката можеш некој накит да и земеш,исто новчаник и слично. Што било можеш да однесеш,само не со празни раце нели нема смисла.
^ Зар слави некој апсолвентска? Дипломска - да, ама јас имав колеги што не отидоа ни на прославата во Палас. Тогаш уствари не си дипломиран уште, што ќе славиш