Дали има некој користено од оние рачни фрижидерчиња за на плажа како кофа што се? Ми треба инфо каде можам да најдам, и колку ви трае ладното внатре?
Многу практични и корисни се! Зависи што ќе полниш, ако се од поголемите фрижидери посекако (пример) две замрзнати парчиња нема нешто да ти бидат од помош. За мал можеби да. Шест најмалку за да бидат убаво ладни.
Јас имам таква торба и со амонјаци и вода замрзната ми држи цел ден. Имам и фрижидер, ама многу голем е и не ми е баш практичен, торбата ми е попрактична, рацете ни се слободни барем, мм ја носи на рамо, вака фрижидерче треба во рака.
Фала ви женски. За храна ми треба, едно 3-4 сати да ја држи ладна, пошто ќе имам и месо и салати, не сакам да овенат на топло. Ова парчиња се мисли на тие замрзнатите што се ставаат внатре?
Да, на замрзнатите. Храна никогаш не сум носела, ова е повеќе за пијалоци. Едит. да се дополнам, за до три-четири часа секако ќе ти заврши работа. Подобро земи од оние како кофа, има во Меркур (32 л), вертикалните. Ги имаш и на слика на фб страната.
Зоштo кога отворе човек да прочита некоја вест на некој портал без разлика на содржината(спорт, музика, политика) на истата страница се појавуваат и други предложени вести со гадни слики(разни бактерии и сл работи) БЉАК..
Кај можам да пријавам вебсајт кој врши продажба на карти за настани? Да бидам по конкретна, имав купено два билети за настан во Public Room, преку drugastrana.mk кој беше откажам. Им пишав за рефундација и веќе недела дена нема ништо. Се обидов пак да им пратам емаил, одговор никаков, освен тој кога првиот пат кога им пишав истиот ден ми вратија дека од утре ќе ја отпочнеле постапката. Еве недела дена веќе чекам... Некој информиран кај можат вакви случаеви да се пријават?
Па недела дена и не е некој долг период реално, за да ги пријавуваш... Јас сум чекал и по месец дена за рефундација од македонски страници.
Јас имам од пред неколку години, а не сум пушач, убави ми беа шаренки и мм за него купи црни и мене ми купи, уште ги чувам.
Препорачајте ми уметници и уметнички студија, профили на фб од кај што ќе можам да си порачам слика. Иловски на фб го пратам, но не бендисав ништо. Не сум фенгшуиста но би сакала во домот и преку сликите да сјае љубов, среќа, не тажни фаци и бури. Некоја препорака?
Здраво феминки Може ли некој да ми каже како може да аплицирам онлине да добијам " Потврда од казнена евиденција за физички лица " или кратко кажано за неосудуваност. Јас живеам во странство па ми треба потврдата за виза. Фала