Дали при вадење на патничко осигурување може број на лична карта или мора пасош? За држави каде што може со лична карта да се патува.
пишав во соодветна тема, ама овде сте поактивни па да пробам и тука. Дали некој го има dormeo imemory s plus и како сте задоволни?
дали некој може да ми прати линк од страни кои изработуваат ФОТО БУК- да му пратам пример 500 фотографии да изработи албум?
Дали за возачка мора да се полага во градот каде што сме по лична карта? Јас не сум од Скопје но тука живеам, дали може да полагам тука или мора во родниот град
Јас колку што знам се полага во градот каде што се водиш по лична карта. Дечко ми е од друг град ама живее во Скопје, кога уплаќаше за часови инструкторката му кажа дека часовите може тука да ги извози ама дека ќе мора да полага во градот што се води по лична карта.
Имам термин за кај др. Санела Идоска, кај здравствена установа пишува само Скопје- Центар, Центар. Тоа се однесува на клинички центар Мајка Тереза или има и некој друг центар?
Во градот каде што се водиш по л. карта. Часови можеш во Скопје, ама полагањето во градот по л. карта.
Имам од жу жу коцките што се замрзнати еднаш ги извадив сакав да ги печам ама ги вратив во замрзнувач сега можам да ги употребам ? Или да ги фрлам
Зависи колку време ти стоеле надвор од фрижидер, мирисни ги.. Ако само се одмрзнеле, бидејќи они ги замрзнуваат со Quick Frozen, да не фаќаат мраз, а ти си ги одмрзнала па замрзнала во твојот фрижидер, нема да имаат ист вкус, ама ќе бидат ок за јадење.
Имам договор со А1 и околу 16 000 денари поени. Дали ако го прекинам договорот можам да ги искористам поените или мора да продолжам?