Ми ја хакнаа фан страната на фејсбук. Имам 5000 следбеници. (Малку ама за мене значајни) Како да си ја вратам? Каде да се обратам?
Нели ти дадоа некаков договор? Јас ова го најдов кај мене, член 6 ама не ми е пак најјасно пошто сум труп за економски и правни прашања, ако некој се разбира може ќе одговори Спојлер
Како се справувате со гулаби на тераса? Кај дечко ми на терасата цело време доаѓаат, и гнездо почнале да прават дури.. Многу се досадни, доаѓаат и се удираат во стаклото од дневната соба, не можам да ги поднесам.. Јас сакам да им го урнам гнездото уште додека не го доправиле, овој мојов вика нема шанси, греота се.
Греота се, ама многу измет прават, пробај закачи цд или нешто да им тропка. Не им го уривај гнездото, ќе си одат. На мм пријател во Турција во викендицата имаше многу и од изметот флеки, со ништо не се чистеле и ставил на терасата партали како ленти и бегале од нив, се плашеле.
Доста ни има помогнато вртелешка од Џамбо што е. Ја ставивме во ќош, со секое мало ветренце тас врти, они почнаа да се плашат и немаат застанато од тогаш
https://www.instagram.com/aliosmanofc?igsh=OW9zc3V3NWwzNnBm дечково е од турција мислам. Го имаше споделено Ана Ристова дека тој и го вратил стариот профил на инста. Не знам дали работи и со фб страни.
Hello,neznam kade da najdam za da kupam cokoladi vakvi, ako nekoj znae pls help me ..❣️ P.s cokoladi samo,ne strani koi sto gi izrabotuvaat
Не сум упатена... Каде може да давам крв, прво ми беше 30 железото на крвна слика, пред некој месец 34, денес што правев 37, нели е многу со граница 30? Каде треба да се обратам ич не знам?
Тоа значи дека ти можеш да ги повлечеш орочените пари пред време меѓутоа ќе ја изгубиш каматата. Камата по видување е 0%