дали некој бил во Ремедика на одделот за детска ендокринологија, од кој/а докторка сте задоволни и општо од услугата на болницата имам закажано за утре со 6 год дете па ме интересира?
Постои некој друг начин освен екстерен за сочувување на слики од мов, мислам да ги прикачам некаде и така да си седат?
Обврската за кречење и такво одржување на станот е на газдата, освен сметките што си ги плаќаат закупците и нешто ако се расипе додека се користело. Еве конкретно издавам стан и сега во моментов имам кираџии и им се расипа болјерот во купатило и не е нивна обврска да го сменат моја е поради тоа што знам дека болјерот и порано се расипуваше ама го поправаа и веќе му дојде крајот и свесно сами си го променивме си викнавме мајстор и ни намести нов. Како да им кажам на луѓето сега сменете ми болјер, а знам дека бил пред расипување. Тоа е нефер тој сакал да ти земе пари за кречење и ти кога ќе си заминеш од станот тој ако е таков нема да го искречи ќе чека да дојде друг кираџија и истото ќе биде. Кога отворив по агенцииве какви се не станови се издаваат несредени на ништо не личат па опале цени некои вртоглави се запрепастив. Кога некој издава стан и ако сака да му земе на цена треба и да го среди сепак таму треба луѓе да живеат, а не како штали им се. За секоја роба има купец ама па потсредете тоа да заличи на нешто сега бар за ефтини пари може убаво да се среди, нашминка.
Изработува ли некој вакви свеќи кај нас, со вакви слични налепници и на нив да биде персонализиран текстот? Однапред благодарам на одговорите
Дали има некој познавања со земјоделство, односно боровинки? Ако има нека ме контактира во порака имам некои прашања да го прашам.
Ке почнам да работам во маркет ми кажа да завршам работа во биро за вработување и ујп ...во биро завршив работа ама не ми е јасно што во ујп ако има некој искуство пишете ми.
Ако избришам инстаграм, после не можам да се уклучам на профилот, така или може да с врати избришан профил?
Можеш да се вратиш ако го имаш деактивирано. Ако го имаш избришано, ќе треба наново да го правиш на ист емаил или број. Има разлика меѓу бришење и деактивирање.
Освен преку мк пошта, дали знаете како да се прати меѓународно пратка да стигне сигурно? Дали некој праќал преку DHL или UPS , дали овие прват подигање на пратка од дома? Разгледував на нивните страни ама некако штуро инфо има, па не ми е јасно како иде процедурата. Не сум од Ск , а овие наведените ми дава дека имаат локации во индустриската. Прашав во карго експрес, виа пост не вршат меѓународен транспорт. Пошта не ми се сигурни, а опцијата по превозници исто не иде во предвид... Тнх ин анвенс