Не. Ако некој те блокира, пораките што го праќаш ќе идат автоматски во Spam/Junk. Ова е барем за Gmail & Outlook.
Имаш во ист гејт цела продавница на Зиа на втор кат, доле е solis silver, горе miss spice… има поврќе штандови со накит. B watch мислам дека имаше во сити мол, можеби таа работи
Источен петок балаклија имало некој манастир и вода таму што лечи се ..ама нели тоа. е празник некој нека ми појасни каде е и што е .
Јас користам Wizi преку апликација (имаш и попуст преку апликација). Бројче ова пиши дека е, али немам ѕвонето:
Здраво Иам нарачано лек на природна база за бубрези и треба да го подигнам на граница на Табановце. Дали треба нешто да го пријавувам на царина?
Имам стан на ниско приземје со двор околу зградата, земјиштето е на РМ така што не е влезено во имотните листови. Комшиите од неодамна решија дека од кај мене ќе прават пролаз за побрзо да си влезат дома, и за да имале пристап со колички, дојде градежен инспектор, извадиле и ограда и врати. Јас само да прашам, имам некакво решение без да се тепам со комшииве, или да си ја гризнам опашката и да почнам гол да им стојам на прозор?