Може и со млеко, јас дека не обожавам млеко ствавам јогурт. @heavy да, на нас ни стигнуваат така откако ќе ги платиме, тоа е дека нема поштари редовно.
Не се ни сомневав во тебе ама за секој случај реков чим те начекав кај шо прашуваш и реков ќе помогнам.
Има. Класична продавница Старбакс нема, ама низ маркетиве има. Имам видено во Рамстор, Веро, понекогаш дури и КАМ. Има и низ повеќето маалски продавници низ градовиве. Има стаклени шишиња, лименки и едни со хартиени чаши на кои е закачена цевка. Порано цената беше 300-400 ден., сега често се на попуст 100-150 ден. И сега се сетив. Во Рамстор види кај кафињата што се 3 во 1, и таму има Старбакс капучино и кафе, како ќесички се (слични на Нескафе). Овие ги приготвуваш сама.
Да се уфрлам у муабетов, ама овие кафиња врска немаат со старбакс, зборам за вкус на кафето. Мене ми е ужасно во споредба со тоа нивното шо го пиеме у странаство. Дури и земав капсули си реков можеби боље ќе биде од шишенцава/ лименкиве ама не
На ФБ пиши Tara Fashion и ќе ти излезе. Јас сум презадоволна имам неколку во различни бои. Немаат физичка продавница, од неготино се.