Колку пари максимум може да се испратат на сметка на друг преку електронско банкарство во една уплата?
Комерцијална банка А.Д. Скопје Интернет банка: - Максимален лимит за поединечна трансакција од 8.000.000 МКД, - Дневен максимален лимит од 10.000.000 МКД, - 30 дневен максимален лимит од 18.000.000 МКД. МБанка апликација: - Максимален лимит за поединечна трансакција од 900.000 МКД, - Дневен максимален лимит од 1.800.000 МКД, - 30 дневниот максимален лимит од 3.000.000 МКД. Мобилен уред кој е рутиран или jailbreak-иран: - Максимален лимит за поединечна трансакција од 50.000 МКД, - Дневен максимален лимит од 50.000 МКД, - 30 дневен максимален лимит од 100.000 МКД.
Дали некој од вас имал сличен проблем како мојот имено се работи за рекламација на патики Пума купени од Офис Плус, ги носев максимум 1 месец цела десна патика ми се одлепи ама до толку да се гледа петата од внатрешна страна, од Офис ми понудија лепење како опција, што ми е тешка глупост патики да се лепат после месец носење, пријавив и во пазарна добив впечаток дека се на страна на продавачот дека треба да прифатам лепење, уште официјален одговор немам од пазарна ама имам впечаток дека нема да завршам работа со нив, некој да ми даде совет што понатака?