Дали некој користи м банкинг на стопанска и при проверка на сметка покрај пин бара и код за плаќање?? И кој е тој код?
Оди во банка....мене мобилниот број како фиксен ми го имаа ставено и не ми стигаа пораки...и да мора лично да отидеш, и да ти ги сменат податоците.
Вака сега во станов немаме прозорец кај купатилото само, едно за вентилација ама мислам дека е добро затворено. Од каде ли излегуваат муви... и дали има некој препарат да го испрскам цело купатило?
Ви влагаат од другите соби, дневната или кујната. За муви и општо инсекти, имам видено едни како електрични светилки ама под напон, и се лажат мувите накај нив и овие ги спржуваат А има и едни, не знам како да ги наречам, долгнавести како прачки, ги ставаш да висат, и ваљда ги лажат мувите по миризбата и овие се лепат на нив и не можат да се одлепат. Не знам колку ти помогнав
Да провериш да не има нешто заглавено или угинато во вентилацијата и цевките. И провери по другите доби прозорците. Инаку можеш да земеш од тие апаратите што ти кажале. Инаку тоа другото се вика трака/лента за муви или муволепачка (има на Википедија можеш слика да видиш) . Има од овие препаративе како раид, а од овие тракиве има и во обични е маркети. Во Стокомак се околу 20ден. , а во Веро околу 50ден.