Мене тоа толку не ме нервира, туку ме нервира тоа што вифито, секој ден се` помалку фаќа. На почетокот ми фаќаше низ цел стан, сега одвај во друга соба ми фаќа. (добро де, не до толку, ама значајно се намали) Некој со слично искуство?
^Јас бе Елена, јас имам такво искуство Озбилно и мене вифито не ми фаќа многу како на почетокот, сега на долниот спрат одвај фаќа ...а порано и во двор дури фаќаше вифи... исто и мене од оне ми е интернетот... :/
Имам едно другарче што имаше ист проблем.Отиде во One и праша што е,како е,и му рекоа дека требало да се активира кај нив.Го активираше и сега има постојано вифи.
Да не знае некој колку пари е Милка чоколадата во кутија со форма на срце? Прашувам и за малите и за големите
И мене истото ми се случува иако немам од one интернет. Еден момент има друг не,мислам дека е до приемот на телефонот,т.е. јачината на приемот,ако има добар прием ќе фаќа вај-фај и од поголеми растојанија,на почетокот не фаќаше кај мене низ цела куча(3ката),ама сега е дабар.
може ли да се префрли кредит од постпејд на припејд на вип ако бр на постпејд е на роаминг?? итно еее
Сакам да прашам, дали некој го познава Зоки/Зоран Спасов од Скопје? Знам дека прашањево е без смисла, но го барав насекаде онлине, а тој нема ниту слика ниту пак профил некаде. Изгубивме контакт многу одамна и се се случи многу набрзина, но ми недостига, а јас живејки во странство немам многу опции за да можам да го најдам, а за него знам само дека живее во Индијково во Скопје и последниот пат кога си пишувавме ми кажа дека ке почне на факултет за стоматологија, што значи дека сега треба веке да е стоматолог. Ако имате некоја информација, ве молам да ме известите. Фала
Можеш и во некој медиум да објавиш. На ТВ или во весник. Така полесно би требало да го најдеш. Има еден куп такви емисии сега моментално на ТВ кај нас.
Не би сакала да одам до тој степен, да објавувам по весници и други работи, затоа што во МК сме 2 милиони луѓе, така што мислам дека некој овде ке се најде што живее блиску или се знае со личноста за да може да ми помогне. Ако ми некој навистина помогне да стапам во контакт со него, го следува награда
Купувал ли некој од Ofertoo.com слична страна како Колектива и Групер. Сакам да купам нешто ама малце е поразлично во делот на плаќањето па ако некој знае нека ми пише лп да ми објасни. Фала
Знае некој каде може да се направи тест за одредување ниво на интелегенција? Не мислам на овие на нет што се мотаат туку убав, културен, на македонски.