Ќе ги прашам ако не успеам никако, инаку ова ми го дава на апликацијата на банката кога потврдувам на One ID: Спојлер
Здраво феминки Може да ми кажете детски златари во Скопје каде има и кои се? Ми треба за да купам златна нараквица за новороденче.Фала
Баш на тротоарот пред влезот што се бабичките, а има и еден десо подоле пред правда и он има секад убави цвеќиња, јас стално од таму купувам и задоволна сум
Детски златари, побогу, што ви е? Као детски банки, рецимо. Детски супермаркети. Детски бутици-океј, ама златари? Као, стриктно за бебиња и деца држат накит? Океј, веројатно(се надевам!) прашањето било грешка поставено. Претпоставувам дека членката сака да праша во кои златари има најголем избор на накит за деца.
Точно така... Ќе дадеме совет мислење и ќе споделиме искуства... Слободно не само мене било која членка ќе ти помогне..
Јас со комерцијална имам сличен проблем. На интернет ми бара пин/код, на апликацијата ми бара да скениран код од интернет а не можам да се најавам. На One ID исто не можам да се најавам и со нова лозинка. Бев во банка ми рече да се јавам во контакт центарот, од таму кажуваат се што пишува на страната ама тоа не функционира. Ако некој знае како е постапката?
Имам едно прашање Дали ви текнува на песнички што ги пеевме како мали, кога требаше да играме жмурка па да избројме кој ќе испадне. Ако ви текнува на онаа: падна бомба од небото па удари баба меца тече гној тече крв кој искочи тој е прв. Дали некој се сеќава како идеше понатака? Или се секаватр на други вакви?