Порачив ваква мелница од оваа стана а ми стигна оваа Пробав денеска да мелам бисквити и ги сомели ги направи буквално како брашно а проблем е што стално треба да го држам прстот на копчето за да мели и потоа стана малце како топла мелницава какп да се загреа,е сега дали некој ја има користено да не е некој дефект ова иако веќе ги ставив бисквитиве во сладоледот и сега ме фаќа страв. Од исто место нарачав и калупи ама уште на второ печење се излупија.
Aroxol (лосион за тело) земав последно и уште не сум го пробала оти цела сум искасана и веќе не мислам дека ќе има ефект. Чини некои 250 ден., од маалска продавница на поминување. Не сум го среќавала порано, така да не знам дали во поголемите го има. Едит. во Зегин го има, сега проверив.
Ке избегаат сами, не се диви овие. Едино ако уште стојат да викнеш некој пчелар ќе си ги собере во кошница.
Здраво дечки, Дали некој деновиве/неделиве вадел одобрение за патување на малолетно лице? Ме интересира дали истиот инфо шалтер у МРТВ фукционира (од лани), дека се реновираше тој дел и имаат промени у структура.. не можам да добијам никој на тел Тенкс
Па не верувам дека ќе стои повеќе од недела обично мала кутија купечки за два дена ја снемува ,ама сега правев повеќе видови околу пет,така да си го наполнив фрижидерот.
Не се секирај,сладолед се троши брзо,викни си друштво,другарки,другари,комшики и ќе отиде за два дена