Пред неколку дена, да ја оставам ќерка во креветче, како што се наведнав, се повредив кај ребрата, а кревтчето е дрвено и еве со денови не ми поминува и кога дишам ме боли таму. Што да земам нешто за мачкање да ми олесни? И нешто да се напијам?
Не знам што да кажам , и моја грешка е што не се информирав навремено ама мислев ете они носат документи знаат закон океј ќе биде. Мене утредента одма ме одјавија, да знаев дека вака ќе биде одма требаа да ме одјават немаше да идам по доктори и комисии во ваква состојба. Здравје , и моја грешка е што не се информирав ама криво ми е што толку се измалтретирав за ништо. Сега во 7 ипол месец без осигурување, секој ден е ризик
Од каде е најисплатливо да се купат одеднаш повеќе парчиња пешкири, чаршафи со ластик за спална, навлаки за перници, а притоа да не се некои проѕирни/излитени туку солиден квалитет?
Да, го користам веќе 2 недели. Не знам од која аптека го зел мм, ќе го прашам. Знам само дека кажа дека во Зегин не го нашол, од друга аптека. Јас го зедов за ПМС, затоа што последниот пат бев очајна
Знам, те прочитав дека не ти е ок, затоа викам чек да те прашам за мг. Ај баш сподели од каде го купил, да знам од каде нај веќе се исплати. Те смирува ли и опушта?
Во Еуро фарм ги зел околу 1200 ден. Првите денови не осеќав промена искрено, јас почнав да ги пијам 4,5 дена пред да добијам. После 5,6 дена така осетив подобрување ама не некое големо, искрена да бидам. Најмногу се опуштам од ашваганда на нау ама не смеам да не ми се покачи тсх. Ама искрено ако и овој месец таков ПМС имам ќе земам, не се издржува, многу сум анксиозна и вознемирена пред добивање. Пробај можеби немаш таков ПМС како мојот, а гледам има многу задоволни од овие. Можеби треба минимум еден месец да осетам подобрување. Пак ќе пишам за некоја недела резултати..
Најдобро е да идеш на доктор, јас така пред 1 година се убив на грбот и 1 недела како тебе се инатив не идов на доктор а ме болеше страшно, и отидов на дојтор ме снимаа и ми кажаа дека било набиено и ми дадеа маст да се мачкам и апчиња, иди додека е на време, оти подобро е да се спречи одколку полошо да стане.
Дали во Нептун може да ми направат замена за производ ако е оштетена кутијата? Купив подарок на мм, тој така несмасно го отвори и не му се допаѓа, друг тип машинка сакал, оваа била слична на таа што ја има Спојлер
Можно е да имаш истегнато мускул - мене ми се случи. Ако имаш дома дијазепам/деметрин и смееш да пиеш, напиј се едно и види дали од тоа ќе ти помине болката.
@mickey18 Не дека водев инат за одење на доктор, се си мислев ќе помине само од себе, ама еве, си боли, едвај спијам. Сепак доктор не ми бега изгледа. @FreeToGo можно е и тоа да, штом и на дишење толку ме боли, нешто лошо се повредив. Ќе се напијам денес нешто. Фала ви на советите.
Би требало, да. Јас лани враќав слушалки, нормално морав да ја отворам (искинам) кутијата за да ги пробам. Ги заменив за други, а во документот пишаа “не одговара на потребите“
И јас како тебе мислев дека ќе ми помине па неможев да спијам од болка, неколку дена јас водев инает, ништо не ми е, а неможев да спијам на грбот од болка, затоа ти кажувам подобро е за тебе што побрзо да идеш на доктор, прашај паталец не гаталец!
Овој магнезиумот дали го земаш исклучиво за подобрување на сонот или? Имам проблем со спиењето последниов период.