Ја има некоја Insanity Workout симнато? Ќе може да ми ја пратете преку скајп? Јас не можам да ја симнам.
Дали може ако го знам е-маилот да го дознаам неговиот корисник на фб? Всушност преку е-маилот да го пронајдам тој што се логира со тој е-маил?
Имаше на улица Македонија едно време, спроти кафичот Барселона, мислам дека уште е таму, ама не сум приметила па да не испадне дека ширам дезинформации Исто имаш и по партизанска, ама не се сеќавам точно каде беше зашто сум го гледала од автобус кога поминувам и не сум регистрирала нешто конкретно, после градежен би требало. Има и на ленинова (на половината што е кај грчка амбасада) спроти пекарата (за овој сум сигурна зашо скоро го гледав).
Пред Буњаковец онаму баш кај што се сечи Ленинова со Партизанска, спроти е одма Зегин а од др страна Голден роуз.
Абе иди во Stradivarius и облечи се како што треба. Има облека за женски од А до Ш. После златни момци ќе паѓаат по тебе. Дури и јас.
Oк, знам прашањето не е за тука ама ми треба итно. Ќе одам на контрола за фиксната протеза, каква боја ластичина да си ставам? Имам пробано (розеви, плави, тиркиз и проѕирни). Некоја идеа? Нешто поинакво и што стои убаво.
Знае ли некој зошто нема козјо сирење во Кам макретите? Јас сирење многу јадам и секоја недела по две купувам. И ги прашувам вработените таму зошто нема и викаат незнам, каснат итн...ама не ми се верува дека ја кажуваат вистината. Дали го повлекле сирењево или....? Да не има некој информација? И дали соработуваат Сточарство Богданци (од таа фирма е сирењето) со некој друг маркет освен со Кам, за да го барам и таму?
Кумановки драги, знаете ли каде во Куманово држат чевли на Биба шус? Има кај мене во една продавница, ама нема голем избор, а на фејсбук страната си најдов совршени, па ако може да ме информирате. Ете така. Благодарности.
Локациите на бутиците "Прчла" се на следниве адреси : 1.Скопје - ТЦ Бисер , бул. Јане Сандански локал 88 бр. 88 2.Скопје - Буњаковец , ул. Ѓуро Ѓаковиќ бр. 39 3.Куманово - , плоштад Маршал Тито 37 4.Бит Пазар , наспроти полициската станица - ЕКСЕЛАНС ДООЕЛ
Во Зара немате толку многу избор. Во Страдивариус повеќе има. Гледам тепачка е таму. А ако сакате уште поубава облека појдете до Бугарија (Софија). Молови има 50 во градот. Облека има све и сешто. Јас сега април-мај се спремам да идам.