Јас како што имам видено имаат 2 влеза со рампи на ул. Јордан Мијалков (иако не сум 100% сигурна дали беше само за излез) и одма после Рамстор мол накај стара железничка кога продолжуваш.
Се напив бидејки имав болка и во мускулите ,и малку хрчеви во стомак. Само се надевам немам стомачен вирус.
Дечки дали имате порачувано мебел од Акција.мк? Сакам да порачам еден плакар за дома. Дали е сигурна страната, мебелот да не е со многу лош квалитет? Искуства?
Што ви помага за киселини, од вчера имам сега земав да вечерам гладна сум и пак веднаш киселина и престанав да јадам.
Млеко, од него мислам уште повеќе имам баш вчера пијав кафе инстант од она со млеко и мислам после тоа страшна киселина. Не дај боже да имам вирус само.
А ментол бомбoни може ли. Инаку земав да вечерам шпагети со кечап мајонез и ептен малце луто ставив и секако на 3та вилушка таква киселина ми дојде а гладна сум.
Не знам дали Нолпазата оди на рецепта.Ај види распрашај се,ако може приватно да ја земеш напиј се и после 1 час касни малку.Би требало да ти ги намали киселините.И избегнувај многу кисело и луто.
Вака сега немам ептен малку ,кога земам да јадам или по јадење. Се мислам некој вирус да не сега летниот период.
Па за на плажа за преку ден е таман, океј е и тоа од џамбо како помало и од декатлон се поголеми. Е сега од декатлон се поквалитетни. Имам порачано и комода и две клуб масички и маса и витрини, и мука немаат. Не е дрво не знам какво, али за таа цена е одлично и баш дум задоволна
Дали во Њу Јоркер може да се врати производ во било која продавница/град или мора од таму каде што е земено. Од Скопје ми е земено од Ист Г дали баш таму морам да ги вратам, пошто нема број.