И јас имам алергија на полен и тоа страшна, ама немам проблем со мед. Ме зачуди сега. Што ти смета друго? Рупурут. Далерон не е за киселини. Не паничи, анксиозноста те паничи уште толку. И да имаш вирус, поминува. Таквите работи се нормални во животот.
Кога праќате состојба на броило на ЕВН, праќате неколку дена порано или како? Овој месец пресметковниот период беше 23.5-20.6 и дм вика прати неколку дена порано, ама на оваа сметка имаа додадено киловати од тоа шо јас пишав и сега не знам..
Се праќаат неколку дена порано, доколку имаат додадено има одреден период за корекција на сметка поднеси приговор
Од 8 часот веќе сигурно можеш, не сум сигурна дали и од 7.30 часот, мислам да, но земи го последново со резерва.
Да те известам дека по еден месец користење се чувствува промена. ПМС скоро и да не го осетив нешто минимално, за разлика од претходниот месец кога бев катастрофа. Си купив и втора кутија веќе. Ќе ги користам некој месец да се вратам во нормала. Мене ми помагаат ама за опуштање сепак најдобра ми е ашваганда само не смеам поради тироидната ако смееш и тие можеш да ги користиш.
Ако го имаш лепакот што ти следува кога ќе си ја купила даската можеш и сама да ја залепиш. Ние сами си ја залепивме. Другар на кондураџија ја однесе му ја залепи стварно.
Да тој, јас на почеток првата недела земав по 3,затоа што бев катастрофа, до 4 е дозволено. Сега земам по 2. Види како ќе се чувствуваш ако немаш голема потреба можеш и по 1.Јас наутро и навечер си земам.