Некое убаво место за бранч во Чаир да не знае некој? Патот ме носи натака денес. Пс. И да може да се паркира по можност
Девојки кој е најдобар колаген и биотин суплемент за пиење? Ги има двете во едно? И колку доза препорачувате?
Ако ти е итен како е-документ за нецели 24 часа ти стигнува на мејл (преку услуги, со соодветно ниво на профил).
OGX Спреј со арганово масло 118ml - Аптека ДНА Анни Фарм https://share.google/q7T3pVZj7dIKRlX7a Аптека имаат во капитол мол и хром
Девојки купив карта од купикарта за на концерт но ми нема стасано сеуште на меил. Ми стои на профилот број на нарачка , дали има врска дека е покасно?
Провери во Junk. Ако не ти стигне за неколку часа пиши им меил. Мене ми се случило и ми ги пратија картите.
Дали е точно дека овие држави даваат државјанство на секое дете што ќе се роди во нив ? Паметен човек не раѓа дете во РСМ а си има широки хоризонти... Не сака да го роди детето ви кочина и да го осуди жигоса во пасошот на доживотен срам и ниска вредност
Прашај по овие што продаваат билки, расади или по цвеќарници. Ако не можеш да најдеш лист мислам дека продаваат цело растение алое во саксија, па можеш да си го одгледувааш.
Буквално, од старт го осудуваш детето на пропаст. Една од причините зашто се уште не сум решена да раѓам.
САД нема шанса да даваат државјанство на секое дете што е родено таму, да беше така пола трудници од светов ќе брзаа таму да се породат.