Има една фб страна Помош за животни, Прилеп , animal help Peilep. Добри ли се, помагаат на животните стбарно или се фејк хуманитарци? Сакам да им донирам за храна. @Stark те тагнувам тебе зошто знам дека си од Прилеп, па можеби ти знаеш подобро..
Дали кога објавуваш нешто во некоја група а притоа анонимна објава (нели има таква опција ) дали на пријателите на фб. им излегува дека сум пишала во некоја група.
Само модераторите на групата ти го гледаат идентитетот. Другите не (без разлика дали твои пријатели или членови на групата), затоа и е анонимно.
Знам за модераторите ,само да не им излегува на моите пријатели на фб. дека таму барам работа објавуваам/пишувам.
Не го кажува твојот идентитет на твоите пријатели. Само на модераторите пред да ти ја одобраат објавата потоа и на нив не го кажува идентитетот.
Здраво, Каде може да најдам перници за седење во форма на круг за лулашка? Или некој што изработува по нарачка ? Ви благодарам.
Имам чуено дека некои попови не биле толку ригидни кон тоа прашање и некрстеното лице го внесувале во книга на крстени иако реално тоа никогаш не се случило. Сега ми треба таков поп што би ја извршил церемонијата на венчавка, искрено доста битно ми е сакам целосна церемонија без да се изостави и венчавка во црква.
Да, зашто не се крсти пред венчавката? И што ќе ти е венчавка во црква ради реда само ако не сакаш основни услови да исполниш
Ако не си крстен, не моеш да правиш свадба во црква или да присуствуеш на крштевка бла бла бла е сеа нзм дал има workaround
Не чини да се бара заобиколување. Доколку невестата се смета себеси за верник, нека се крсти пред венчавката. Доколку не се смета, не правете венчавка во црква. Не треба да се прави тоа ради реда.
Ако се уште немаш најдено, има во Ледиком, а верувам и во други мобилари. Јас купив две во паковањето, едното круг, другото правоаголно, со месеци го имам и се нема одлепено.