Мислам дека може една работа со полно работно време од 8 часа и друга со половина работно време од 4 часа, со тоа што првиот работодавач ќе треба да даде согласност.
Препорака за добар приватен дерматолог во близина на Битола,Охрид,Прилеп? Конкретно за бенка се работи
Сушев едни панталони во сушара и ми се смалија. Нови необлечени и тоа. Лиоцел со памук е материјалот. Има ли начин како да растегнам во должина барем 1-2цм?
Јојоба масло (природно цедено) се става на лице ?ми е страв некако да пробам ,ама добро ли е за лице вака ?
https://www.zegin.com.mk/mk/marnys-jojoba-maslo-50-ml Ова е со сертификат дека е природно за коса пробав и стварно дава сјај убаво ја прави ама читам можело и за лице ,па ќе пробам
Фарбата garnier olia ми е отворена пред 2 недели ,ја отворив само тест да направам и ми стоеше во купатило дека беше топло. Нема никаков проблем сега за употреба или? Дека сеа прочитав демек од кога ке се отвори остатокот од фарбата да се фрли.
Дали над душек е добро да земам за спална, очекувам подобрен сон? И дали од комодита некој си Алоевера е добар?
Ај во оваа тема да си ја пробам среќата како поактивна. Барам еден рецепт за палачинки еднаш правев по него, ама го изгубив. Знам само дека беа превкусни палачинките, дека беа посни, дека се ставаше кисела вода и брашно. Не се сеќавам дали се само тие две состојки и по колку од што оди. Пишете ги сите вашите рецепти за палачинки, ќе пробам по сите и на вкус ќе погодам кои се, ако воопшто некој прави по тој рецепт.
За над душек лично јас немам искуство но моја блиска има земено од Дормео вика џабе фрлени пари,од Комодита имам земено за децава душеци пред 3 год до сега се супер...