И јас го имам истиот од алмеро, ај што си наспан со 5 часа тоа се сложувам, туку и моментот што кога ќе легнеш одма се заспива
Леле бев во хотел и се будам наспана, викам чек да видам што душек е, видов дека е Алмеро, и сега читам и тука од вас како порачани коментари, а се мислев за Магнифлекс, Пердормире или Алмеро, и сите имаат добри рев. детално проверено... не знам искрено што да правам.
Дечки кажете нешто ефикасно против бубашваби. Само да не се оние за прскање како спрејови да не можам дома да седам. Нешто што не е отровно за дете да можам да спијам во спална, да седам во дневна? Ноќна мора ми се, срчка ќе ме стегне
Па освен RAID-от, искрено не знам шо друго би препорачал ... Оние шо ги продаваат на ТопШоп шо се за бркање инсекти
Мм кај мене пред некоја година зема од пазарче едни како мастики нешто беа мислам ама помали и се лепеа по ќошиња нешто така. Од тогаш не се појавиле
Тоа од топшоп никако. Врска нема. Направете ги оние топчиња што се со компир, тие помагаат, прогуглајте ја рецептата
Кај мене пред 2 месеци дома беше хорор од бубашваби, викнав да ми прскаат дома и се реши проблемот и јас сум со деца, треба само да не сте дома 2 саати после тоа и толку Ако сакаш ќе ти дадам контакт
Не живеам во МК. И јас сум со дете плус бремена сум па сакав нешто што не е штетно. Читав по нетов за домашни смеси ама ќе видам и по аптекиве тука ако има нешто на природна база, не штетно
Прашај си тука вистински луѓе, еве одма ќе ти кажеме јас го имам Алмеро нај големата димензија зошто маж е 2 метри скапички се ама бар нас многу ни значи квалитетен душек и затоа за него се одлучивме. Реално и наспана и одморена сум, како на облаци да спијам а и дека е висок посебно ми праи мерак ај па да се фалиш на кој душек паднала одлуката