Ти благодарам. Не дека не знам оти зборови е туризам ми се чини па, не бев сигурна што точно значи. Веројатно некој се занимава и со преводи на фемина.
Здраво, машината за перење не прима омекнувач, ја исчистив фиоката за прашок. Што може да биде? Беко е машината
Јас цел сет го имам купено. Искрено задоволна сум, редовно ги користев сите производи, ми се намали и опаѓањето на косата баш приметив. Пред брзо се фарбав па земав шампон за фарбана коса инаку пак сакав да си ја земам цела колекција.
Помагат за раст на нови влакна околу тоа дали имат некој ефект , и дали дават сјај на косата како што е прикажано. Дали не смеат да се користат на фарбана коса ,и мојата е скоро ама со фарба garner olia .
Да да, приметив и нови влакна, поготово бебешките напред ептен ми пораснаа. Бар кај мене даваа сјај, освежена ја осеќав косата. Не би требало да не смеат на фарбана, јас нај веќе земав шампон за фарбана за подолго да ми трае бојата. Бар така ме советуваа поискусни, јас прв пат во живот се фарбав.
Од аптека купувам одредени лекови кои ми требаат мене или на некој од фамилија а ги нема тука или ми кажале дека се подобри. Друго купувам кантарпејн маст зошо тука ја нема. Од лидл или од мацутис купувам шампони, балсами за коса и сл производи како и производи за перење алишта. Капсулите од ариел знаат да се често на попуст. Наведениве работи ем шо се поефтини таму туку се и многу поквалитетни зошто сепак таму е еу пазар.
Дали некој знај како да нарачам од хеланките Bonafide na Fb страницата за нарачка не ми отвара а на порака сеуште чекам да ми одговорат?