Јас работам во аптека и затоа ти кажувам дека го има Counterpain во Македонија. И не е залиха останато, туку тековно се нарачува, не е дефицитарен
За Hp office jet pro принтер , кетриџи , т.е само црна боја ми треба некоа од овие 924 , 912 или 923 каде може да се најдат ?
Дечки секогаш заборавам, на гости кода идеш носиш парен или непарен број порадоци? (кафе и наполитанки или плус уште нешто?)
Пералната уредно пере, ама забележав дека кога врти центрифугата, како да има песок на моменти, се создава таков некој звук..... Дали некоја се соочила со ваков проблем?
Симни си windscribe направи си профил мислам само маил да пишеш или username нешто така беше, баш просто. Укључи ја и апликацијата што не е достапна најди ја на гугл и од таму отвори ја, ќе те префрли на play store достапна за симнување
Да и јас знам дека за убаво се носи непарен а за неубаво парен. Кога сме раздавале на гробишта тоа било се во парни броеви
Јас користам моментално од Rossen, не знам точно колку време го користам, околу два месеци и има ефект.