Контакт број да не има некој за Поликлиника Железара за закажување лекарско на бројот што е на интернет објавен никој не се јавува
Дали во Кит го во Тафталиџе имате видено торти? Зборам готови како во Веро и Рамстор што има, да знам дали да одам натаму или воопшто не?
Јас не ги плакнам секогаш т.е скоро никогаш пошто не ги оставам да се засушат/закорават а плакнам само ако сум пржела нешто па зејтинот да го "исперам" со еден млаз вода.
Здраво дами, дали некоја што нарачала од тему знае таму за сметката што е ограничена 5412 ден, бидејки сакам повеќе да нарачам , да ја направам на двапати да ја разделам дали може во истиот ден да направам ??
Дали сабајлето ко че одам кај зетот нели оттаму се тргнува треба да носам поклон нешто, старосват сум?
Здраво феминки, да не знае некој како се цените за судско преведување од грчки на македонски во Скопје и каде?
Околу 300 ден. по страница, е сега се зависи од обемот на материјалот, рокот, како и видот на документот, ако има многу знаат да дадат попуст, ако си побараш секако. Најдобро ти е на меил да им испратиш документ и да побараш конкретна понуда. Рекорд Центар е ова, побарај број на гугл.