Можи глупаво е прашањево ама ај ќе си прашаам јас пак , не знаев каде да го поставам па тука. Муслите , витанова и грануливе од виталиа диетски се ? :?
Спојлер пак јас со проблемите со законот ама... дали од кога ќе платам казна, пак ми стига дома некакво писмено известување?
ги продаваат како здрави и диетални ама не се.имаат шеќер и вештачки додатоци.најдиетални со сигурност ти се оние мусли што не се многу фабрички обработени и што немаат други додатоци.Тоа се овие http://www.vitalia.com.mk/content/image ... B35550.jpg
ИТНО ми треба број од Вип за тоа како да се регистрирам. Значи вака, купив нов број, сега нели требало на некој број за да се регистрираш т.е да пишеш пораки за име, презиме, матичен број и други слични работи. Кој е бројот и каква порака се праќа? Може некоја да ми објасни.
Штом ја ставиш картичката во телефонот, ти ги бара тие податоци преку порака. Исто можеш да се регистрираш онлајн, побарај на гугл. Бројот на контакт центарот на ВИП автоматски ти се внесува во именикот, побарај го, во случај да не ти успее ништо од погоре наведеното .
ХАХА .мислам дека не би требало немој да се секираш.... извини што се намеав, ми падна смешно тоа што си пишала пак јас со законите ... Не се секирај мислам дека не ...
Не бе, нема гајле Ама дека претходно прашував за казни затоа така пишав, си се осетив напорна, ама на мака сум Не пријавив дома казна, па да не се изненадат моите реков да си прашам Патем, фала на одговор. Се надевам во право си
Некоја песна за роденден? Но не од тие „среќен роденден“ и сличните глупости. Сакам интересна песна но да има такво значење.. Пример „in da club“.
Сакам да прашам, знае ли некој како оди постапката за откажување роднинска врска по пат на Службен весник?
баш барав по нет но никаде неможев да најдам...што ти текна тоа научи ја постапката па кажи ми ја на мене имам и јас 5-6 души
Сега зависи каков жанр на книга сакаш, но еве Точка на кулминација (книга во која се пишува за мафијата во Мексико и воедно за љубовта помеќу двајца), нема да се покаеш ако ја купеш, Царица (за последната Кинеска царица) и Последната војвотка се добри книги.